JURIDISCH ADVIES

Scherp en gespecialiseerd

Afspraak is afspraak, maar de interpretaties kunnen verschillen. Dat kan de boel op scherp zetten. Gespecialiseerd juridisch advies voorkomt onduidelijkheid. En mogelijke procedures.

GESPECIALISEERD JURIDISCH ADVIES

"Ik vertaal technisch complexe feiten naar juridische én begrijpelijke taal"

In het bouw- en aanbestedingsrecht gaat het vaak om technisch complexe feiten. Ik weet ze te doorgronden en juridisch te vertalen in begrijpelijke taal.  Zo los ik problemen op nog voor ze ontstaan. Zijn er al problemen, dan denk ik creatief mee bij het vinden van de beste en snelste oplossing. Daarbij wijs ik op mogelijke risico’s en dicht ik juridische valkuilen in contracten, algemene voorwaarden en aanbestedingsstukken.

Zodat je sterk staat als het nodig is.

Natuurlijk ben ik op de hoogte van de nieuwste wettelijke regelingen en de laatste jurisprudentie. De fundamenten van jouw en mijn succes.

Weer up-to-date met inhouse trainingen

Bouwrecht verandert met de tijd en ontwikkelingen mee. Via een inhouse training op maat breng ik de mensen in je bedrijf up-to-date over de laatste ontwikkelingen. Inclusief vertaling naar de dagelijkse praktijk. Over valkuilen in bouwcontracten, de UAV of de UAV-GC bijvoorbeeld.

Docent

Ik ben één van de vaste docenten van Techniek Nederland. Ik geef regelmatig cursussen aan projectleiders, werkvoorbereiders, calculatoren en directies van aannemingsbedrijven en installatie­bedrijven. Maar ook aan andere advocaten en juristen via het Instituut voor Bouwrecht en de Academie voor de Rechtspraktijk.

Interim

In overleg ben ik ook beschikbaar als contractmanager op een project of als (interim) jurist. En anders weet ik ze in mijn netwerk te vinden.

Ondersteuning nodig?

Pak dan nu gewoon de telefoon en bel me op 06 51 039 489. Of stuur me een mailtje. Dan bespreken we jouw wensen en mijn mogelijkheden. 

Naar boven

Contact


Mundt B.V.
Bezoekadres
Oosteindseweg 22a
2661 ED Bergschenhoek
Postadres
Van Ballegooijsingel 43
3055 PB Rotterdam

06 51 039 489
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.