• Bouwmediation en geschilbeslechting
    De weg naar win-win

BOUWMEDIATION

"Ik begeleid partijen naar een win-win-oplossing"

Ondanks goede voorbereiding kunnen geschillen ontstaan. Voor je het weet escaleert de zaak en dreigt een juridische procedure. De relatie met de klant of de samenwerkingsrelatie komt in gevaar. Emoties kunnen opspelen en dat zijn niet de beste raadgevers.

Wat kun je doen?

Procedures bij de Raad van Arbitrage en de Rechtbank kosten veel geld, duren vaak lang en de uitkomst is zelden zeker. Partijen gaan met de hakken in het zand en de relatie verslechtert.

Met mediation kies je voor een snelle oplossing, met behoud van de zakelijke relatie voor de langere termijn.  

ZELF DE REGIE HOUDEN

Gezamenlijke oplossing

Wil je zelf de regie houden, maar wel samen met een neutrale en onafhankelijke bemiddelaar tot een oplossing komen voor je geschil? Dan is mediation de weg.

Als bouwmediator (MfN-opgeleid) begeleid ik partijen in gezamenlijk overleg naar een win-win oplossing. Mijn benadering is praktisch en doortastend. Ik luister goed en geef ruimte aan ieders inbreng. Daarbij zet ik ook mijn inhoudelijke kennis van en rijke ervaring met het bouwrecht in. Zo krijgen partijen inzicht in de eigen belangen, de gezamenlijke belangen en de belangen van de ander, maar ook in de juridische kanten van hun geschil.

En als het onverhoopt niet lukt om tot een oplossing te komen, dan is de gang naar de rechter altijd nog mogelijk.  Geschilbeslechting

Moet er een knoop worden doorgehakt, kies dan voor een niet-bindend of een bindend advies. Ik ben inzetbaar als onafhankelijk arbiter/adviseur (alleen of met anderen).

 

Weten wat ik voor jou kan doen?

Laten we dan eens kennismaken. Ik vertel je graag meer over wat ik voor je kan betekenen en hoe. Dus pak de telefoon en bel me op 06 51 039 489 of stuur een berichtje. 

Naar boven

Contact


Mundt B.V.
Bezoekadres
Oosteindseweg 22a
2661 ED Bergschenhoek
Postadres
Van Ballegooijsingel 43
3055 PB Rotterdam

06 51 039 489
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.